Volvo-Service Groningen

Voor de groeiende groep trouwe Volvo-rijders in de noordelijke provincies heeft Autohuis Joel Volvo-service Groningen. Met deze Volvo-service weet u zeker dat u mobiel blijft en dat uw Volvo goed onderhouden wordt. En dat u altijd mag rekenen op een persoonlijke service van een goed geolied Volvo-onderhoudsteam.

Voor alle Volvo-rijders in Groningen en wijde omtrek
Onze Volvo-service Groningen zorgt ervoor dat u altijd mobiel bent. Ook wanneer uw eigen Volvo in onderhoud of reparatie is, want dan mag u rekenen op vervangend vervoer of onze gratis haal- en brengservice. Ook met panne of pech laten we u niet staan, maar helpen we u zo snel mogelijk weer op weg. Wanneer u voor reparatie of onderhoud vooraf een afspraak maakt, wordt uw Volvo gemaakt terwijl u wacht.

Probeer het eens: Volvo-service van Joel
Maak kennis met Joels Volvo-service Groningen. De koffie en thee staan altijd voor u klaar en bovendien kunt u tijdens het wachten op een kleine reparatie gebruikmaken van ons draadloze internet. Ook hebben we al meer dan 40 jaar ervaring met Zweedse automerken en is dat niet het beste argument om uw Volvo bij ons te brengen voor onderhoud?

Volvo-service Groningen staat voor
kwaliteit en veiligheid voor een scherpe prijs